Många trodde att den gårdsromantiska stilen bara var en modefluga men den har visat sig vara här för att stanna. Det är svårt att inte bli förälskad i den med sina spetsar, broderier, blommor och andra romantiska inslag. Någon som verkligen gillar det gårdsromantiska är prinsessan Madeleine som till exempel bar en ljuvlig klänning i grönt med blommor och fjärilar under den senaste upplagan av Polarpriset-galan och om du, precis som prinsessan Madeleine, gillar det romantiska så kan du vältra dig i gårdsromantisk stil på LaLiving.se.

Blommiga sängkläder och quiltade överkast

Ett rum som gör sig ypperligt i en gårdsromantisk stil är sovrummet och det är fantastiska är att det kan göras så pass ljuvt och flickigt som du själv trivs med. Ett quiltat överkast i en mörkgrå ton kan vara precis lika gårdsromantiskt som ett påslakanset med rosa rosor. En vit spetskudde kan kännas som pricken över i:et när du inspireras av gårdsromantisk stil på LaLiving.se till ditt sovrum och då kanske med ett monogram varsamt broderat på den. Ett vackert fårskinn kan skapa samma gårdsromantiska känsla, samtidigt som det kan bryta av inredningen på ett snyggt sätt.

Rödrutiga kökshanddukar och söta tekannor

Köket är också ett rum som är tacksamt att inreda i en gårdsromantisk stil från LaLiving.se. Handdukar, grytvantar, dukar och brödkorgar finns av alla de slag – en del är rödrutiga, andra subtilt randiga i blått, vissa är prydda med stora gula citroner eller magnifika älgar medan andra är blommiga. Det finns alltså något gårdsromantiskt för alla att välja mellan. Därtill finns det oerhört söta förkläden. Vad säg till exempel om ett förkläde med klassiska kringlor broderade på bröstet eller ett förkläde med vackert röda rödbetor?

Inget romantiskt kök är dock fulländat utan en kaffe- eller tekanna och sådana finns det gott om i gårdromantisk stil på LaLiving.se. Du hittar enkla vita tekannor likväl som riktigt romantiska prydda med rosor. Där finns även vackra porslinsfat att lägga tepåsar på och om du skulle önska en riktigt romantisk mugg så hittar du förstås också det hos LaLiving.se.

Ja, som nämnt inledningsvis, kan du minst sagt vältra dig i gårdromantisk stil på LaLiving.se.